Globalworth Tower - Inovare - Cercetare

În acest articol se prezinta proiectul structurii clădirii Globalworth Tower (cunoscută anterior ca Bucharest One) amplasată în strada Barbu Văcărescu nr. 201, în centrul noului district de afaceri din nordul Bucureștiului. Clădirea are înălțimea supraterană de 120 m, având în componență trei subsoluri, parter, mezanin, 26 de etaje și un etaj tehnic.

Citeste articolul complet pe Encipedia: Globalworth Tower.

Comments

• Buna ziua! Pentru o greutate de 760000KN in GS, nu sunt cam mici valorile fortelor taietoare de baza VX, VY, respectiv 42226KN si 51588KN?

• Nu cred ca ai luat in calcul ca B(t) nu este 2.5
  • Buna ziua,

Am observat cu destul de multa mirare ca grinzile secundare disipa mai multa energine decat cele de cadru. 
    Eu eram tentat sa nici nu atrbui articulatii plastice pentru grinzile secundare.
    Care este explicatia ?

De asemnea v-as ruga daca ne puteti da mai multe informatii despre sistemul de izolare al copertinei dintre corpul A si B. ( site producator / fisa tehnica / cost etc.)/.

Va multumesc.

• Buna ziua, 

Este vorba despre grinzile secundare si cele interioare. Grinzile interioare sunt foarte puternice. De asemenea, grinzile secundare sunt incastrate in pereti grosi de beton si se pot plastifica si ele. Desi capacitatea lor de rezistenta este relativ mica, numarul mare face cantitatea de energie disipata mare.

Grinzile secundare trebuie modelate cu articulatii plastice. In caz contrar, ele raman in elastic si se incarca mult peste capacitatea lor de rezistenta atunci cand in structura se mobilizeaza mecanismul de plastificare "principal".

Sign In or Register to comment.

Debug Trace

Info CommentModel->PageWhere()
Info CommentModel->CachePageWhere()
Info
Comment.Page.30.468.1: array (
  0 => '2016-08-12 13:38:27',
)