Buna ziua si felicitari pentru initiativa de a infintarea acestui site. Am parcurs in mare toate informatiile si am observat ca acordati o atentie deosebita structurilor realizate din beton armat. Intrebarea mea: pe cand si o atentie asupra structurilor realizate din metal?
Va multumim pentru felicitari. Encipedia este conceputa ca o platforma deschisa de interactiune profesionala, continutul fiind generat de catre contributori. Fiecare dintre acestia si-a adus o contributie in domeniul specific de activitate ( intr-adevar pana acum preponderent in domeniul betonului armat si staticii constructiilor). In concordanta si cu intrebarea Dvs., incurajam contributia cu continut, in orice domeniu de interes (nu numai al structurilor metalice) pentru comunitatea inginereasca, a oricarui utilizator.
Comments
Va multumim pentru felicitari.
Encipedia este conceputa ca o platforma deschisa de interactiune profesionala, continutul fiind generat de catre contributori. Fiecare dintre acestia si-a adus o contributie in domeniul specific de activitate ( intr-adevar pana acum preponderent in domeniul betonului armat si staticii constructiilor).
In concordanta si cu intrebarea Dvs., incurajam contributia cu continut, in orice domeniu de interes (nu numai al structurilor metalice) pentru comunitatea inginereasca, a oricarui utilizator.