As dori sa stiu daca exista un act normativ care sa reglementeze drepturile la semnatura si anume ce are dreptul sa semneze un bachelor degree, master degree etc. Si un caz concret, daca exista un bachelor degree pe inginerie civila specializarea CCIA si master degree inginerie civila, instalatii, ce are voie sa semneze.
Din cunostintele mele nu exista un astfel de act normativ explicit. Sunt facute unele prevederi in Legea nr. 50/1991, in sensul ca documentatia tehnica (DT) trebuie intocmita (si semnata) de ingineri constructori cu diploma recunoscuta de statul roman pentru domeniile specifice, intocmirea acestei documentatii fara aceasta conditie constituind infractiune, dar nu am cunostiinta de un alt act normativ care sa reglementeze in mod detaliat prevederile legii nr. 50.
Act normativ explicit nu este, dar ca si anexa la diploma de bachelor este un act care precizeaza unele limitari. La obtinerea diplomei de master, apare o noua anexa cu prevederi.
Comments
Din cunostintele mele nu exista un astfel de act normativ explicit. Sunt facute unele prevederi in Legea nr. 50/1991, in sensul ca documentatia tehnica (DT) trebuie intocmita (si semnata) de ingineri constructori cu diploma recunoscuta de statul roman pentru domeniile specifice, intocmirea acestei documentatii fara aceasta conditie constituind infractiune, dar nu am cunostiinta de un alt act normativ care sa reglementeze in mod detaliat prevederile legii nr. 50.