It looks like you're new here. If you want to get involved, click one of these buttons!
(1) Pentru calculul grinzilor la starea limită ultimă, la încovoiere şi forţă tăietoare, se utilizează ca document normativ de referinţă SR EN 1992-1-1.
(2) Lăţimea efectivă a grinzilor cu secţiune în formă de T, în zona aripilor, , se determină după cum urmează :
- în cazul grinzilor care intră într-un stâlp de margine, se ia egală cu lăţimea stâlpului, bc, dacă nu există grinzi transversale în nod, şi egală cu bc plus de două ori grosimea plăcii, hf, de fiecare parte a grinzii, dacă asemenea grinzi există.
- în cazul grinzilor care intră în stâlpii interiori, este mai mare decât valorile indicate mai sus cu câte 2hf de fiecare parte a grinzii
Nu mi se pare clar cum se determina latimea activa a grinzilor. Atasat aveti o imagine pentru a-mi confirma daca am inteles cum trebuie determinarea latimii active a grinzilor pentru diferite pozitii ale a stalpilor si grinzilor.
Va multumesc anticipat!
http://www.scribd.com/doc/220336125/Swawn-P100-Model
Cu respect,
ing. Ciprian FARCAS
Info | CommentModel->PageWhere() |
Info | CommentModel->CachePageWhere() |
Info |
Comment.Page.30.371.1: array ( 0 => '2014-04-29 18:03:25', ) |
Comments
Discutia a fost mutata si poate continua in categoria General a forumului, categoria Feedback tehnic fiind rezervata subiectelor legate de funcționalitatea site-ului precum și propunerilor de îmbunătătire.