Datele de logare nu sunt persistente

Bună ziua!

Nu știu pentru ce motiv nu reușesc niciodată să mă reloghez cu aceleași date pentru a doua oară. De fiecare dată trebuie să generez o nouă parolă pentru a mă putea loga. Loginul este persistent și pot vizualiza articolele vizibile doar pentru utilizatorii înregistrați însă după ieșirea din site nu mă pot autentifica cu aceeași parolă.

Comments

• Buna ziua,

Este posibil ca browserul Dvs. sa fie setat sa nu accepte cookie-uri sau este necesara curatarea lor si a cache-ului browserului.  Deasemenea, accesarea site-ului cu variante mai vechi de Internet Explorer poate genera probleme de compatibilitate, site-ul nefind optimizat pentru aceste variante de browsere.
    Daca mai intampinati in continuare probleme, va rugam sa ni le comunicati, pentru a le putea solutiona.

• Mulțumesc pentru răspuns! Între timp m-a "luminat" un coleg - eu introduceam adresa de email în câmpul destinat numelui de utilizator :))
  • Buna ziua,
    Am incercat sa trimit un cv pentru inginer proiectant junior, dar adresa [email protected] ma trimite in outlook si nu reusesc sa trimit cv-ul.
    Este posibil sa trimitem si pe alta adresa? 
    Multumesc mult!
  • Buna ziua,

Adresa [email protected] este valida si functioneaza.

Daca aveti probleme cu clientul de mail folosit pe calculatorul Dvs., acestea vor persista si la trimiterea catre alte adrese de e-mail. Va putem sugera schimbarea clientului de mail, verificarea setarilor acestuia sau trimiterea mailului direct din browser.

Sign In or Register to comment.

Debug Trace

Info CommentModel->PageWhere()
Info CommentModel->CachePageWhere()
Info
Comment.Page.30.283.1: array (
  0 => '2013-04-01 12:38:53',
)