Nu știu pentru ce motiv nu reușesc niciodată să mă reloghez cu aceleași date pentru a doua oară. De fiecare dată trebuie să generez o nouă parolă pentru a mă putea loga. Loginul este persistent și pot vizualiza articolele vizibile doar pentru utilizatorii înregistrați însă după ieșirea din site nu mă pot autentifica cu aceeași parolă.
Este posibil ca browserul Dvs. sa fie setat sa nu accepte cookie-uri sau este necesara curatarea lor si a cache-ului browserului. Deasemenea, accesarea site-ului cu variante mai vechi de Internet Explorer poate genera probleme de compatibilitate, site-ul nefind optimizat pentru aceste variante de browsere. Daca mai intampinati in continuare probleme, va rugam sa ni le comunicati, pentru a le putea solutiona.
Daca aveti probleme cu clientul de mail folosit pe calculatorul Dvs., acestea vor persista si la trimiterea catre alte adrese de e-mail. Va putem sugera schimbarea clientului de mail, verificarea setarilor acestuia sau trimiterea mailului direct din browser.
Comments
Este posibil ca browserul Dvs. sa fie setat sa nu accepte cookie-uri sau este necesara curatarea lor si a cache-ului browserului. Deasemenea, accesarea site-ului cu variante mai vechi de Internet Explorer poate genera probleme de compatibilitate, site-ul nefind optimizat pentru aceste variante de browsere.
Daca mai intampinati in continuare probleme, va rugam sa ni le comunicati, pentru a le putea solutiona.
Adresa [email protected] este valida si functioneaza.
Daca aveti probleme cu clientul de mail folosit pe calculatorul Dvs., acestea vor persista si la trimiterea catre alte adrese de e-mail. Va putem sugera schimbarea clientului de mail, verificarea setarilor acestuia sau trimiterea mailului direct din browser.