It looks like you're new here. If you want to get involved, click one of these buttons!
Citeste articolul complet pe Encipedia: Q4 - plăci plane.
Info | CommentModel->PageWhere() |
Info | CommentModel->CachePageWhere() |
Info |
Comment.Page.30.262.1: array ( 0 => '2013-04-22 13:53:06', ) |
Comments
Consider ca ideea site-ului si forumului e una foarte buna.Sunt multe articole care pot fi dezbatute, si astfel de discutii lipsesc in comunitatea inginereasca, ar trebui dezvoltate.
Despre placa eu am urmatoarea parere : placa descarca pe directia scurta unde nu este incastrata pe nici o directie. Deci singura armatura care lucreaza este cea de 5 fi 8 din camp. Momentul cand intra armatura in curgere este Aa * Ra* ha, al armaturii din camp de 5 fi 8. Fata de acest moment placa se mai poate incarca pana cedeaza armatura din camp - inca 30-35% fata de rezistenta de calcul a otelului.
Cu respect,
Ing. Alexandru Andritoiu
Buna ziua,
Daca este libera pe laturile lungi, este asa cum ziceti Dvs. Eu imi facusem socoteala ca este simplu rezemata pe laturile lungi.
In alta ordine de idei, cum ati reusit sa atasati schite in mesajul Dvs?
Cu respect,
Ing. Alexandru Andritoiu
Solutia pe care eu o propun este urmatoarea :incarcarea maxima pe care o poate suporta placa se obtine din conditia de rezistenta( momentul maxim efectiv sa fie egal cu momentul capabil minim),iar incarcarea corespunzatoare intrarii in curgere a placii se obtine folosind principiul lucrului mecanic virtual.
Solutia o gasiti la adresa:
http://www.scribd.com/doc/148769804/Q4-Placi-Plane