Doctorat inginerie civila

edited October 2012 in General
Buna ziua.
In primul rand vreau sa va felicit pentru aceasta platforma, cred ca este o idee forte buna si am toata convingerea ca poate reprezenta un pas inainte pentru ingineria civila din Romania.
As fi interesat sa urmez un doctorat in inginerie civila, insa faptul ca detin o societate de proiectare in constructii si ca sunt legat de multe alte obligatii ma cam impiedica sa-l urmez la zi. As vrea sa stiu daca merita facut la fara frecventa, daca poate fi sponsorizat de societatea pe care o detin si care sunt primii pasi de urmat? Trebuie sa gasesc un profesor indrumator, cu cat timp inainte tre sa iau legatura cu el, cum se organizeaza admiterea?.......

Comments

• edited October 2012
    Buna ziua,
    Multumim pentru interesul aratat proiectului Encipedia.
    Legat de doctorat, trebuie sa va alegeti inainte un profesor indrumator, sa discutati cu el si sa stabiliti de comun acord tema lucrarii. Perioada de timp in care luati legatura cu profesorul indrumator ar trebui sa fie cat mai departata de perioada organizarii concursului de admitere la doctorat (septembrie-octombrie). In ultimii ani se organizeaza in prinicipiu doctorate cu frecventa. Cat despre partea subiectiva (daca merita sau nu), aceasta nu este o intrebare cu un raspuns punctual, depinzand de multi factori, dintre care unul important este capacitatea/dorinta Dvs. de a investi timp in activitatea de cercetare pe care o presupune elaborarea unui doctorat, precum si planurile de a fructifica mai departe rezultatele obtinute. In final, aspectele financiare de care intrebati sunt rezolvabile pentru fiecare caz (si facultate) in parte.
Sign In or Register to comment.

Debug Trace

Info CommentModel->PageWhere()
Info CommentModel->CachePageWhere()
Info
Comment.Page.30.10.1: array (
  0 => '2012-10-30 16:35:38',
)